Over ons

Papi Chulo

Het heetste Latin & Caribbean feest van dit moment! Kom lekker dansen op de beste Reggaeton, Dembow, Bachata, Dancehall y mucho más!

Sinds 2018 reizen we al door Europa met onze events. Meer dan 300 events, 55 steden, 6 landen en 350.000+ bezoekers. Een tour in Colombia, een indoor festival in Eindhoven, een eigen wagen op de zomerparade, een stage op Pal Mundo… En werken samen met wereldberoemde artiesten!

We hebben een Youtube platform met dj set die miljoenen keren zijn bekeken en een virale TikTok waar we interviews doen met onze bezoekers.

Ontdek de wereld van de Latin vibes

Een Papi Chulo-evenement is een ‘all in one’ ervaring: ontmoet nieuwe vrienden, dans of leer dansen met salsa- of bachataworkshops, ontdek de nieuwste muziek en artiesten, optredens, brassbands en maak foto’s met onze dansers en natuurlijk onze Papigayo! Kortom, één en al entertainment!

Papi Chulo’s missie is om de Latin feel-good-vibes en lifestyle te verspreiden en verschillende culturen met elkaar te verbinden met onze muziek. Dit is de reden waarom je veel verschillende muziek gaat horen bij ons, van reggaeton tot bachata. Papi Chulo: het feest dat op straat begint als een klein buurtfeestje en uitgroeit tot een nacht waar geen eind aan komt!