Over ons

Wij staan niet stil!

Wij brengen de Latin vibes in je leven en doen dat met liefde! Wij zijn Papi Chulo, het snel groeiende Latin & Caribbean brand uit Nederland. We organiseerden in twee jaar tijd meer dan 150 evenementen in 30 steden en 4 landen met in totaal 80.000 bezoekers.

Een wekelijkse clubavond op Ibiza, een groot indoor- en outdoor festival en nog veel meer, zijn we ‘on the move’! We gaan ook naar Zuid-Amerika , plannen een tour door Spanje en… werken samen met wereldberoemde artiesten!

We hebben een sterk groeiend YouTubekanaal met livesets van onder andere Afro Bros, Tribal Kush en nog veel meer geintroduceerd. Bovendien releasen we muziek in samenwerking met wereldwijde populaire en nieuwe artiesten. Stoppen? Dat gaan we zeker niet doen!

Ontdek de wereld van de Latin vibes

Tijdens onze events geven we mensen op een ‘classy-but-sassy’ manier de kans om te voelen waar de Latino-vibe precies over gaat. Een Papi Chulo-evenement is een ‘all in one’ ervaring: ontmoet nieuwe vrienden, dans of leer dansen met salsa- of bachataworkshops, ontdek nieuwe DJ’s en ga los op de resident DJ’s, hete en nieuwe artiesten, optredens en brassband en maak foto’s met onze dansers en natuurlijk onze Papigayo! Kortom, een en al entertainment!

Papi Chulo’s missie is om de Latin feel-good-vibes en lifestyle te verspreiden en verschillende culturen met elkaar te verbinden met onze muziek. Dit is de reden waarom je veel verschillende muziek gaat horen bij ons, van reggaeton tot bachata. Papi Chulo: het feest dat op straat begint als een klein buurtfeestje en uitgroeit tot een nacht waar geen eind aan komt!

Voel de verbinding

Papi Chulo is opgericht door Daniël Kingma, die een documentaire over Buena Vista Social Club zag en halsoverkop verliefd werd op de vibes van Latin muziek.

Nu is zijn gevoel uitgegroeid tot een multicultureel team dat werkt aan één doel: het creëren van het Latin brand Papi Chulo. We werken met een zeer toegewijd team met een wereldwijd netwerk. We verbinden producers, DJ’s, artiesten, onze evenement- en projectmanagers met alle liefde in ons hart om de Latin vibes te verspreiden. Papi Chulo, de dansvloer waar de hele wereld samenkomt!