fbpx

Papi Chulo x Verleiding festival

Versieren. Veroveren. Spanning. De verleiding aangaan tijdens zwoele zomeravonden..

De zomer is misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. De dagen zijn lang. De temperatuur is aangenaam en de mensen zijn vrolijk. Dit in combinatie met de heerlijkste muziek, de leukste acts en de meest toffe locatie maken Verleiding Festival tot hét nieuwe festival van Leiden en omstreken.

Wat maakt dit festival dan zo speciaal? Op brengt de DEPOPUPCLUB samen met zijn partners verleiding, spanning en aantrekkelijke acts naar Park Landskroon.

Laat je verleiden..

STAGE HOST

:

De vrolijkste house en disco bangers in combinatie met een en al gezelligheid zorgen ervoor dat jij vanaf moment 1 met een grote glimlach op je gezicht staat!

:

Het heetste Latin & Caribbean feest van dit moment staat op Verleiding Festival! Na een internationale tour komt Papi Papi jullie nu Verleiden

:

De meest uitdagende jungle met slingerende apen en fascinerende krokobillen. Flirten op de zwoelste urban en hits! Met wie ga jij Apelek?

:

Een verrukkelijke mix van hitjes, billenshake en escalatie brengt jou in extase. Van zingen, naar springen. Van dansen naar sjansen. Verliefd word jij sowieso!

:

Wat begint met relaxte disco en house muziek, zal wanneer de zon onder gaat veranderen in een ware rave! Iets waar de voetjes gegarandeerd van de vloer zullen gaan en je nooit meer naar huis wil!

☀️ LINE UP ☀️
TBA

Papi Chulo x Verleiding festival
Park Landskroon
4/7/2020 | 14:00-00:00
Oude Rijnsburgerweg 32
2342 BC Oegstgeest
TICKETS
Translate »