Papi Chulo stage

İQue calor! Stage lopen bij hét heetste Latin feest van dit moment? Papi Chulo zoekt een topper op het gebied van marketing en events om samen met ons de fiesta’s naar een hoger niveau te brengen.

Papi Chulo is een snelgroeiende en internationale organisatie. Hét Latin en Caribbean event van Nederland, met meer dan 150 events in 30 steden in zes landen, met meer dan 80.000 bezoekers in twee jaar. We werken met een klein maar zeer gedreven team aan een wereldwijd netwerk. We zijn op zoek naar die topper die onze latino vibes mee gaat verspreiden.

Wat zoeken we?

Per februari 2023 zoeken wij een enthousiaste stagiaire ter versterking voor de Communicatie & Marketing afdeling voor 36 uur per week. 

  • Je doet een hbo/wo opleiding in de richting van (marketing)communicatie, Communicatie & Multimediadesign, Commerciële Economie of een vergelijkbare opleiding.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. met werkzaamheden in een internationale omgeving
  • Affiniteit met events, festivals, marketing en social media. 
  • Je bent leergierig, enthousiast en pro-actief
  • Kennis met Photoshop, Indesign & Illustrator is een pré
  • Iemand uit omgeving Roermond of de mogelijkheid om te reizen naar Roermond en evenementen door heel Nederland. 

Wat ga je doen?

Papi Chulo biedt jou de kans om te werken voor een snelgroeiend bedrijf met een informele werkomgeving. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit taken op het gebied van PR, sociale media en marketing voor de events van Papi Chulo. Je gaat je bezighouden met onder andere analyses en schrijft hieruit adviezen voor Papi Chulo. Maar natuurlijk ga jij ook mee vlammen op de Papi feesten in binnen- en buitenland met de dikste artiesten en DJ’s.

Stagevergoeding is bespreekbaar